Butiken

I vår butik har vi ett sortiment av utvalda vackra smycken i guld, silver och stål från framstående formgivare och tillverkare. Vi saluför även present­artiklar och ett utbud av fina klockor för damer och herrar av alla åldrar.

Nedan presenteras några av de varumärken vilkas produkter vi säljer.

Thomas Sabo

Sedan 1984 har Thomas Sabo, som är varumärkets kreativa ledare, till­sammans med sitt team designat de utmärkande smyckena och accessoarerna.

Ett imponerande hantverk med uppmärk­samhet på detaljer är känne­tecknade för företagets produkter.

 

Schalins

Schalins står för svensk design av högsta kvalitet och är idag efter snart 75 år i branschen, en av Nordens främsta och största ringtillverkare.

En ring från Schalins är en trygg och livslång relation. Välkommen in i butiken för att hitta just din drömring.

Pandora

Upptäck Pandoras unika utbud av vackra smycken, med handbearbetade berlocker, armband, halsband, ringar och hängsmycken att matcha med din stil och personlighet.

Hitta ett smycke som du eller dina älskade kommer uppskatta för evigt.

Caroline Svedbom

Svenska smyckesmärket Caroline Svedbom erbjuder feminina och färgstarka smycken för den mode- och trendmedvetna kvinnan. De exklusiva smyckena är handgjorda av skickliga hantverkare i det finaste materialet med Swarovski kristaller.

Caroline Svedbom Jewelry skapades 2013 med målet att bringa glädje och färg för kvinnor i alla åldrar.

GANT Watches

GANT dam- och herrklockor erbjuder ett brett sortiment av eleganta klockor för varje tillfälle. Klockorna är mångsidiga och har en touch av europeisk sofistikerad design.

Med ett stort utbud av varianter i snygga färger, kan du alltid hitta din favorit.

Edblad

Smycken från Edblad passar alla tillfällen. Här hittar du varje-dag-ringar, fest­smycken och vardags­smycken i tidlös klassisk design.

Komplettera en enkel outfit med ett statement­smycke, eller håll det nedtonat med något litet och diskret. Uttryck din person­lighet och stärk din look med stil­rena smycken i svensk design.

Snö of Sweden

Ett svenskt smyckesvarumärke som har ett brett sortiment av tidlösa och snygga smycken för alla tillfällen. Inspirationen till kollektionerna kommer från fantastiska resmål världen över.

Smyckena är framtagna med en hållbar design för att kunna användas både dagligen eller vid det speciella tillfället.

AROCK

Varumärket AROCK som lanserades 2009, erbjuder en serie av smycken för män i Skandinavisk design.

Smyckena är av hög kvalitet och framställda i stål och läder. Form­givningen är maskulin, kraft­full och mycket stilren.

Astrid & Agnes

De vackra smyckena från varumärket Astrid & Agnes präglas av en tidlös och skandinavisk design. Grundarna har även skapat varumärket Arock, som är smycken riktade till män.

Astrid & Agnes kollektioner innefattar ringar, arm- och halsband samt örhängen i ett stort utbud av stilar och material.

Pia & Per

Pia & Per är ett norskt varumärke som har upp­skattats av många i 70 år. De välkända smyckena för barn är populära gåvor för dop eller namn­givning, ett minne som många bär med sig under hela livet.

Utbudet består av smycken i guld och silver, bestick, och utvalda gåvor speciellt för dop/namngivning.

CU Jewellery

Med en svenskt design och hållbarhet i fokus är alla smyckena från CU Jewellery tillverkade i små upplagor och i återvunnet silver.

Det är smyckes­kollektioner som det enkelt ska kunna byggas vidare på. Ett smycke ifrån en tidigare kollektion ska fortfarande vara levande efter några år.

Guldbolaget

Familjeföretaget Guldbolaget i Bergkvara har hållit på med svenskt hantverk i guld och silver sedan 1989.

Guldbolaget är kända för sina fina kollektioner av ringar men de fram­ställer även andra smycken som hängen och örhängen.

Friman

Friman har nästan allt i form av vackra smycken i silver, stål, titan och läder. Örhängen, halsband, ringar, armband, kedjor och piercing­smycken för både kvinnor, herrar och barn.

Ett stort utbud av detta finns i vår butik!!!

Dacapo silver

Dopgåvor och present­artiklar!

I Dacapo Silvers sortiment hittar du den perfekta gåvan för varje tillfälle.

Bestick, ljus­stakar, brickor och andra vackra tillbehör som behövs vid fina bords­dukningar återfinns också i utbudet av artiklar.